Search
nl-NLde-DE

De koken eten & drinkenDe koken eten en drinken staat voor plezier in koken, gastvrijheid en ontspanning. Ze hebben een éénvoudige kaart vol met verse producten. Er is voor ieder wat wils: ontbijt, koffie met gebak,huisgemaakte soep, broodjes, een simpele maaltijd of een borrel.

Na een prachtige dag zeilen met een Polyvalk op de Terkaplesterpoelen was het heerlijk nagenieten op het zonnige terras met uitzicht over het water. Wij vinden het een aanrader #genietenaanhetwater.

Jachthaven Tusken de Marren

   

De klokkenstoel

De klokkenstoel. Een schitterend plekje aan het Sneekermeer.Restaurant ‘de Klokkenstoel’ met eigen jachthaven ligt op één van de mooiste plekjes van Friesland. De Klokkenstoel is gevestigd in een mooie kop/romp boerderij. Deze staat pal naast een eeuwenoud kerkje met een klokkenstoel in het hart van het dorp; vandaar de naam. Beneden bevindt zich het restaurant met een prachtig terras aan het water. U kunt er terecht voor een heerlijke lunch of diner, voor een warm en/of koud (lunch)buffet, een uitgebreide barbecue, een captains diner of een high tea. Wij vinden dit een leuke bestemming voor een boottochtje #genietaanhetwater.

It Hof 3 in Goingarijp. Dit idyllische dorpje ligt aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer en slechts 6 km van Joure. Hierdoor is het zowel over de weg als het water prima bereikbaar.
     


Eetcafé Kromme Knilles

Eetcafé Kromme Knilles is een gezellig dorpscafé in het centrum van watersportdorp Akkrum. U bent er welkom voor verse koffie, een borrel, lunch of diner. Het café heeft een gemoedelijke huiskamersfeer. Het is ons favoriete restaurantje. Lekker eten voor een prima prijs.

Heechein 42 in Akkrum

     


IJsboerderij Boereiis

IJsboerderij Boereiis. Al mee dan 15 jaar een begrip  in Fryslân. Bij de ijsboerderij kunt u op het terras genieten van een welverdiend kopje koffie met gebak, een belegd broodje, een pannenkoek, een heerlijke sorbet of een ambachtelijk boerenijsje. 

Tevens kunt u in de boerderijwinkel terecht voor diverse streekproducten: (schapen-)kaas, jam, wijn, snoep,'boerejonges', 'boerefamkes' en diverse smaken advocaat.

Jinshuzen 2 in Akkrum

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top